De Emmese Boule 
Boule is goed voor iedereen

Boule is goed voor jou

De Emmese Boule heeft veel te bieden.

Vrijwel elke dag komen leden naar de boulebaan om een partijtje boule te spelen. En om andere mensen te treffen. Boulen is een sociale bezigheid. Je doet het samen met anderen. Samen een spel doen is een plezierige vorm om andere mensen te ontmoeten. Je kunt alleen komen of samen met je partner of een vriend(in). Er zijn bijna alle middagen tussen de 10 en de 35 boulers aanwezig.
Boulen kun je tot op hoge leeftijd doen. Het is goed voor je lijf om lichamelijk actief te blijven.
Maar boulen kan ook op een heel ander niveau. Bij De Emmese Boule kun je deelnemen aan trainingen en coaching. En zo kun je, als je dat wil, tot op hoog niveau boulen en deelnemen aan toernooien en competities.
Boulen is geen dure sport. Het lidmaatschap bij De Emmese Boule bedraagt 65 euro per jaar. En daarvoor kun je bijna elke dag boulen. De consumpties in onze kantine zijn zeer schappelijk geprijsd. Als je nu denkt: ik wil wel eens komen kijken om te zien of dit wat voor me is, maak gerust een afspraak. Je bent van harte welkom. Vul daartoe het onderstaand formulier in.


Neem gerust contact op voor meer informatie!

Gebruik het onderstaande contactformulier voor al uw vragen of verzoeken. Of stuur direct een e-mail naar info@emmeseboule.nl

Je vindt ons ook op Facebook