Kom eens proberen of Jeu de Boule wat voor je is!

Kom eens een keer kijken en meedoen.

Dat mag vrijblijvend. En als je geen boules hebt dan kun je die bij ons lenen.

Geef je op via onderstaand invulformulier. We zullen je ontvangen en je rondleiden. En als je een paar keer wilt meespelen, om uit te proberen of Jeu de Boule wat voor je is, dan kan dat op de maandagmiddag, woensdag en vrijdagmiddag. Telkens vanaf 13.30 uur tot 16.30 uur.

We kunnen je ook ontvangen op de tweede, de derde en de vierde dinsdagavond van de maand. En op elke donderdagavond. We spelen dan vanaf 19.00 uur.

De donderdagavond is een prima avond om te komen kennismaken met de Emmese Boule. Je kunt boules lenen en als je wilt kun je wegwijs worden gemaakt in hoe je petanque speelt. Kennismaken met de Emmese Boule is gratis. Je betaalt alleen de gebruikte consumpties.

Geplaatst in Marquee.